αποθήκευση
3ο στάδιο
Λίγες μέρες μετά την εξαγωγή του ελαιόλαδου ακολουθεί το φιλτράρισμά του και η αποθήκευσή του σε ανοξείδωτες δεξαμενές, ελεύθερες οξυγόνου, κάτι που επιτυγχάνεται με τη χρήση αζώτου, έτσι ώστε να διατηρηθούν αναλλοίωτα όλα τα άριστα χαρακτηριστικά του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου. Αργότερα, ακολουθεί η διαδικασία της εμφιάλωσης, η οποία παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη διατήρηση, διάθεση και διακίνηση του προϊόντος.
Το υψηλής ποιότητας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδό μας εμφιαλώνεται σε γυάλινες φιάλες και λευκοσίδηρα δοχεία, που προστατεύουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του [χρώμα, δομή, άρωμα, γεύση, ιδιότητες] μέχρι τη στιγμή που θα έρθει στα χέρια σας, θα σας χαρίσει τη γεμάτη, φρουτώδη γεύση του, το χρυσοπράσινο χρώμα του και το πλούσιο άρωμά του και θα προσφέρει έναν αρμονικό συνδυασμό ποιότητας και γεύσης στο καθημερινό σας τραπέζι.
Το υψηλής ποιότητας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδό μας εμφιαλώνεται σε γυάλινες φιάλες και λευκοσίδηρα δοχεία, που προστατεύουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του [χρώμα, δομή, άρωμα, γεύση, ιδιότητες] μέχρι τη στιγμή που θα έρθει στα χέρια σας, θα σας χαρίσει τη γεμάτη, φρουτώδη γεύση του, το χρυσοπράσινο χρώμα του και το πλούσιο άρωμά του και θα προσφέρει έναν αρμονικό συνδυασμό ποιότητας και γεύσης στο καθημερινό σας τραπέζι.